Gratis printables til dig

Gratis printables til dig

  • Post published:april 16, 2020
  • Post category:Bage-bujo

Selvom jeg ofte bager på slum eller efter mine egne opskrifter, så er jeg også ret vild med at bruge andre folks opskrifter. Bager jeg efter andres opskrifter, og ender med at være rigtig vild med den, vil jeg selvfølgelig også gemme den i min bage-bujo. Her kan det være en lang og kedelig proces at skulle skrive hele opskriften ned. Man kunne også bare printe den ud, men så ser den lidt kedelig ud, og passer ikke ind i min A5-mappe, som jeg bruger til mine opskrifter.

Derfor har jeg fået hjælp af Sidsel fra DailyDots, Hun har vejledt mig i at lave de fineste printables til jer, som I helt gratis kan printe ud og putte direkte ind i jeres bage-bujos eller opskriftsmapper!

Hvis der er en printable til netop den opskrift du vil bruge her fra bageplan, så vil du finde den i bunden af indlægget med opskriften. Du kan også gå op i menupunktet der hedder Opskrifter og så videre til Printables – her vil du finde alle de tilgængelige printables her på Bageplan.

Skriv et svar