Koldhævede spinatboller

Koldhævede spinatboller

Spinat er godt, spinat er sundt og spinat er fuld af vitaminer og mineraler. Kan det næsten blive bedre? Måske ikke, skulle man tro, men det kan jeg fortælle jer, at det kan. Spinat bliver endnu bedre i disse lækre koldhævede boller.

Koldhævede boller er noget af det nemmeste at lave. Dejen kan laves om aftenen og bages direkte fra køl næste morgen – og pludselig er der friskbagte boller på kun 15 minutter. Jeg elsker det herhjemme, hvor der er drøn på om morgenen med barn, arbejde og dagpleje der skal nås. Med disse boller, kan morgenmaden blive lidt mere lækker. Og fortjener man ikke altid at få en lækker morgenmad?

Koldhævede spinatboller

Samlet tid 5 t 15 min
Antal 9 stk

Ingredienser
  

  • 1 håndfuld spinat
  • 3 dl vand
  • 7 g tørgær
  • 10 g bageenzymer (kan undlades)
  • 2 tsk honning
  • 1 spsk olie
  • 375 g hvedemel

Sådan gør du
 

  • Rør vand og tørgær sammen i en skål.
  • Tilføj alle de andre ingredienser og rør blandingen godt sammen, så den er blød og ensartet.
  • Læg låg eller film over din skål, og lad den hæve i køleskabet i minimum 5 timer – gerne natten over.
  • Tænd ovnen på 200°C varmluft.
  • Placer boller på bagepladen med 2 skeer dyppet i koldt vand.
  • Bag bollerne i ca. 15 minutter.

Som altid har jeg lavet en printable, som du helt gratis kan downloade og printe ud – enten til din bage-bujo eller til din mappe med opskrifter. For denne opskrift er klart værd at gemme!

Bager du disse lækre koldhævede spinatboller eller en af mine andre opskrifter, vil jeg meget gerne se det! Du kan finde mig på Instagram under @bageplan, eller også kan du kontakte mig på min mail!

Skriv et svar

Opskrift Vurdering