Hej – og velkommen til Bageplan!

Jeg hedder Caroline, jeg er 26 år gammel og så står jeg bag Bageplan. Til dagligt er jeg pædagog, gift med Mark, mor til Oskar og bosat i et skønt villa-hus lige ved vand og skov.

Min Bullet Journal har været min følgesvend i mange år efterhånden. Det er et redskab som jeg bruger meget i perioder og knap så meget i andre perioder. Det afhænger meget af, hvad der sker i mit liv på det givne tidspunkt.

Med Bageplan vil jeg rigtig gerne invitere dig indenfor i min Bullet Journal-verden, hvor du får muligheden for at se mine layouts, tutorials, idéer og tanker. Jeg vil også rigtig gerne anmelde forskellige produkter, så det for dig bliver nemmere at finde rundt i denne store Bullet Journal-verden.

Udover min almindelige Bullet Journal, har jeg også en bage-bujo. Min bage-bujo er en lille binder, hvor jeg har gemt alle mine opskrifter, som jeg senere vil dele med dig. Denne bage-bujo kommer du også til at møde her på Bageplan.

Jeg har altid elsket bagværk – i mange forskellige afskygninger. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg som teenager ofte bagte og delte med både venner og familie. Med alderen er der kommet mange flere ting til, og jeg elsker nu også at bage lækre boller og brød til hele familiens madpakker og morgenmad. Og for vores allesammens sundhed herhjemme, tror jeg måske det er helt fint.

Har du tips, tricks, ønsker eller noget du vil fortælle, kan du kontakte mig på bageplandk@gmail.com eller gennem de sociale medier.

Ønsker du at indgå et samarbejde, kan du kontakte mig på bageplandk@gmail.com.