Plan With Me, uge 15

Byd velkommen til min første video her på Bageplan. Jeg tænkte, at jeg gerne ville invitere jer med i den korte proces med at lave denne uge i min Bullet Journal. Jeg elsker selv at se sådanne videoer.

Vi er stadig ramt af corona. Ikke selv, her i hjemmet, men mere i overført betydning. Vores hverdag er lukket ned, og det er begrænset hvor mange ting, vi kan give os til.

Derfor er det også et meget simpelt uge-layout jeg har valgt. Jeg dekorerer med en smule stickers og lidt farve, men meget mere sker der ikke. Jeg tror også det er begrænset, hvor mange ting der kommer til at stå – og netop derfor har jeg også valgt at holde mig til en enkelt side.

Normalt lader jeg mine ugelayouts fylde 2 eller 4 sider i min Bullet Journal. Det kan jeg sagtens fylde ud – og så er der masser af plads til dekoration. Men den her gang blev det simpelt og hurtigt.

Jeg håber I vil tage godt imod videoen – hvis det er noget I synes om, så lad mig endelig høre det i kommentarfeltet. Så laver jeg gerne nogle flere!

Hvordan ser din uge ud?

Skriv et svar