Sommerlige juni

Sommerlige juni

Juni er allerede begyndt. Vi startede ud med sommer og sol – rigtig lækkert og gav masser af smil og godt humør. Nu er vi efterhånden tilbage til den typiske danske sommer med omskifteligt vejr, regn og grå skyer.

Maj var tom, min Bullet Journal lå faktisk som regel bare på mit skrivebord. Jeg havde den sjældent fremme, kun hvis jeg skulle se noget i min future log. Men sammen med juni, kommer dagligdagen også langsomt tilbage. Mit studie er stadig lukket ned for fremmøde, men min bachelorskrivning fortsætter endnu. Faktisk skal jeg aflevere om lidt – og derfor mente jeg også, at jeg godt kunne bruge min Bullet Journal igen i juni.

Juni måned startede ud med månedsoversigten. Den blev meget simpel, med god plads til at skrive aftaler i. Måske der vil komme små doodles hen ad vejen, måske forbliver den simpel. Det må tiden vise. Jeg kunne ikke beslutte mig for et tema, som jeg både havde de kreative evner til at udføre, og som også passede til sommer og sol.

Efter min månedsoversigt, kommer min habit tracker. Jeg besluttede mig for, ikke at tracke for mange ting. Jeg ville gerne holde det simpelt, så jeg ikke blev overvældet, når jeg satte mig ned om aftenen, for at udfylde den. Det skulle være hurtigt og ligetil – og samtidig også noget, som jeg fandt relevant.

Efter min habit tracker, har jeg lavet en oversigt der hedder “Oskars dage”. Den har jeg lavet, fordi min søn er knap 2 – og i den alder sker der bare rigtig mange ting. Derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at lave en side, hvor jeg kunne skrive ned, når der skete noget nyt. Det er egentlig noget jeg plejer at gøre sammen med mine daily pages, men jeg tænkte, at på denne måde, var det nemmere at overskue i fremtiden.

Og så er der faktisk ikke meget mere denne måned. Mine daily pages holder jeg meget simple, for det er ikke sikkert, der kommer noget hver dag. Jeg har forsøgt at tilpasse månedens setup efter behov – og det er jo det fede ved en Bullet Journal; du kan gøre det, præcis som du gerne vil have det, og som du har brug for det skal være!

Denne måned har jeg brugt følgende materialer:
Archer & Olive notebook
Tombow Dual Brush Pen farve 055
Muji Gel Pen 0,38 mm

Skriv et svar