Travle september

Travle september

September er godt igang. Både i bogstaveligste forstand, men også i min Bullet Journal. For mig er september travl. Jeg er startet op på arbejde efter endt barsel og uddannelse, så pludselig føles det som om, at der er langt færre timer i døgnet end før. Og af samme grund, er min Bullet Journal et ekstra godt værktøj for mig – for her kan jeg have overblik over hvad der skal nås, hvilke aftaler der er og hvad der skal huskes.

September i lige linjer

I mit tema for september, har jeg virkelig udfordret mig selv og mine evner. Jeg er ikke den store tegner, og oftest ligner mine tegninger noget et børnehavebarn kunne have lavet. Men under min søgen på Pinterest, faldt jeg alligevel over nogle fine illustrationer lavet af streger. Det vurderede jeg, at jeg godt burde kunne få til at ligne noget, så det afprøvede jeg.

September-forsiden holdt jeg helt simpel. Jeg valgte ikke at bruge ret meget tid på den, fordi jeg hellere ville lægge mine kræfter i mine uge-layouts.

Oversigt i sort/hvid

Min månedenlige oversigt har jeg holdt i sort/hvid. Jeg lavede den sorte bjælke med en sort fineliner, og så brugte jeg min hvide Acrylograph fra Archer & Olive til at skrive datoerne ovenpå. Denne kombination finder jeg ganske okay – jeg kunne godt tænke mig, at den hvide farve var tydligere og mere gennemtrængende, så jeg tror at jeg vil prøve mig frem med Posca næste gang.

Min tracker, som jeg normalt har ved siden af min månedsoversigt, har jeg også i september valgt at have løs. Jeg har taget et ark papir fra min blok fra Archer & Olive, som jeg har lavet min tracker på. Det har jeg gjort for at kunne flytte min tracker med mig til hver uge – så er jeg nemlig sikker på at få den udfyldt.

Uge layouts

Til mine uge layouts, har jeg til hver uge, valgt et nyt tema, som jeg ville forsøge at illustrere indenfor mit tema, som jeg har valgt at kalde streg-tegninger.

Den første uge blev elefanter. Jeg synes at det meget minimalistiske layout passer så fint ind i min Bullet Journal. Jeg er specielt vild med den lille elefant, der holder fast i morens snabel – det er simpelthen så sødt.

Uge 2 blev til en hjort. Jeg lod illustrationen fylde en hel side og dermed mine dage for ugen også kun fylde én side. Jeg startede ud med at være lidt bekymret for, om der var nok plads på de enkelte dage til alle mine opgaver og aftaler, men det viser sig, at der er fint med plads.

Den tredje uge forsøgte jeg mig med små søde kaktusser. Jeg er ikke helt lige så vild med resultatet, som på de andre uger, men det er okay.

Det er også i den tredje uge, at mit første skift i notesbogen sker. I september er jeg startet i en Archer & Olive Neapolitan, som har skiftevis hvidt papir, kraft papir og sort papir. Først havde jeg en plan om at hver måned havde én sektion af papir, men det kunne jeg ikke få til at gå op – det er der for få sider til. Så derfor får papiret lov til at skifte undervejs.

Den sidste og 4. uge er nok den uge, jeg bedst kan lide. Og det er også den uge, som har taget længst tid at lave. Jeg lavede et stort dødningehoved, som fyldte hele midten af dobbeltsiden – og jeg er vild med resultatet! Selvom det måske godt kan virke lidt dystert, så synes jeg det ser så fedt ud på det brune papir!

Simple september

Så har jeg faktisk ikke flere sider til september. I en måned hvor jeg bare har rigtig travlt og hvor der er mange ting at se til, har jeg ikke haft brug for at lave alle mulige ekstra sider – mit fokus skulle være på mine daglige lister, for meget mere har jeg ikke haft tid til.

Nu glæder jeg mig rigtig meget til oktober, hvor jeg forhåbentlig har lidt flere timer i døgnet.

Brugte materialer

Skriv et svar